Wie ben ik?

Mijn naam is Joyce Lammers. Ik ben 45 jaar en begonnen aan een nieuwe stap in mijn leven: enjoycefood!

Deze naam zegt voor mij alles: voeding, genieten, gezondheid, mensen begeleiden naar een gezonder eetpatroon en nog zoveel meer.

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn op een notariskantoor werd het voor mij tijd om mij daarnaast te richten op waar mijn passie ligt: voeding, gezondheid en beweging! Ik heb daarom de opleiding voedingsdeskundige/gewichtsconsulente/coach gevolgd.

Met de juiste diploma’s op zak was de keuze om mezelf in te schrijven bij de kamer van koophandel en een naam te geven aan mijn praktijk een logische stap en daarmee is enjoycefood een feit. Mijn praktijk is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor heb jij als klant de zekerheid dat je op een verantwoorde manier begeleid wordt (bij het afvallen/voedingsadvies) en dat ik als voedingsdeskundige/coach mij regelmatig laat bijscholen op het gebied van voeding en gezondheid en ook op de hoogte ben van actualiteiten op dat gebied. Daarnaast werk ik volgens de richtlijnen van de BGN en het voedingscentrum. Je mag van mij verwachten dat mijn advies aansluit bij jouw wensen. Wat voor de één werkt is voor een ander niet de juiste manier. Samen kijken we wat voor jou wel werkt. Voor mij zijn gezonde voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Uiteraard ben ik zelf ook regelmatig buiten te vinden voor een rondje hardlopen of lekker (met de hond) te wandelen. Het geeft mij veel energie en even de tijd om mezelf weer op te laden en mijn hoofd leeg te maken.

Ik ben aangesloten bij de stichting Kind & Voeding als voorlichter en geef gastlessen gezonde voeding op het Primair Onderwijs.

“Enjoy your food, enjoy your life”